2014-09-21 - Göteborg vann alla 18 matcherna

Team Göteborg kommer att spela den prestigefulla regionsfinalen för flickor 12 år den 1-2 november i Näsbypark Stockholm. Tjejerna från Ullevi TK, GLTK, Lerum TK och Partille TK tog sig till finalen genom att vinna samtliga 18 matcher mot regionerna Öst, Norr och Stockholm 2. Inför söndagen hade Göteborg en 2-0 ledning efter lördagens två spelade dubbelmatcher. Efter de avslutande 4 singelmatcherna hade Göteborg besegrat Stockholm lag 2 med klara 6-0. Ebba fick avsluta matchen mellan regionerna genom att slå in matchbollen mot Anna Gao som innebar 7-5, 6-3 till Göteborg. I finalen får Göteborg möta Stockholm lag 1 som i sin grupp slog ut Region Syd med klara 5-1 i matcher.
Team Göteborg - Klara finalister Ebba Hennemann Ebba Hennemann vs Anna Gao


Webdesign av Websoluto.se