Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2014-09-20 - Publiken lyfte Göteborg till seger

Det såg mörkt ut för Göteborg i de två inledande dubbelmatcherna mot Stockholm 2. Underläge med 0-1 i set i båda matcherna och inget bra spel av något av göteborgsparen gjorde att Stockholms tränare med sitt ivrigt påhejande bjöd in den stora publiken från Göteborg. Med publiken i ryggen och bra coachning av Patrik Larsson på bänken, lyfte sig tjejerna från Göteborg och vände matcherna genom att vinna matchtiebreaken. Nu leder Göteborg med 2-0 inför söndagens fyra avslutande singelmatcher. Först till 4 segrar totalt behövs för att få chansen att spela final i Näsbypark första helgen i november.
Morgonjogg Globen


Webdesign av Websoluto.se