Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2014-09-20 - Norr besegrades utan besvär

Tjejerna från Göteborg vann även andra gruppspelsmatchen i Regionstävlingen. Denna gång var det region Norr som fick se sig besegrade med 0-6 i matcher. Ebba spelade både singel- och dubbelmatch mot norr med blandad prestation. I dubbelmatchen tillsammans med Vanessa Widell-Ersöz spelade Ebba ganska svagt men det blev seger trots allt med 6-1, 6-4. I singelmatchen mot Matilda Schulz höjde Ebba sin kvalitet på spelet och vann enkelt med 6-1, 6-0. Matchen mot Norr blev snabbt 4-0 och kändes ganska avslagen. Det är dock viktigt att tjejerna fortsätter att stötta varandra på matcherna då i slutändan varje vunnit game kan bli avgörande. Nu väntar en avgörande gruppfinal mot Stockholm 2, där de bägge inledande dubbelmatcherna redan spelas på lördag kväll.
Ebba och Vanessa i dubbel Göteborg vs Norr


Webdesign av Websoluto.se