2014-09-13 - Regionstävlingen Flickor 12 år

Helgen 18-21 september åker Team Göteborg till Stockholm för att försöka ta sig till final i flickor 12 års Regionstävling. Tävlingen är Sveriges största lagtävling för flickor 12 år. Varje region bildar ett lag i Sveriges eget mini "Fed Cup".
Tävlingen syftar till att flickorna skall få spela så många bra matcher som möjligt samt ge dem en känsla av hur det är att spela i lag. Om några år är det troligtvis någon/några av deltagarna som är stommen i Sveriges Fed Cup lag.
Team Göteborg ställer upp med följande lag: Ebba Hennemann Ullevi TK, Ann-Marie Vogel Partille TK, Vanessa Widell-Ersöz GLTK, Mikaela Cejkova Ullevi TK, Emma Shasteen Lerum TK och Vilma Karlander Lerum TK.

För att gå till final i lagtävlingen måste laget vinna sin grupp i Stockholm som består av följande lag: Göteborg, Norr, Öst och Stockholm 2.
Alla lag möter varandra i gruppen och varje möte består av sex matcher. Fyra singelmatcher och 2 dubbelmatcher och alla spelare måste spela någon match.
Team Göteborg tar tåget till Stockholm på torsdag lunch för att kunna träna ett pass tillsammans hos Smedslättens TK som är arrangörer. Laget bor på Scandic Alvik som ligger 2 km från tävlingsbanorna.

Ebba har haft ett par mycket bra träningsveckor och är oerhört laddad inför uppdraget. Med rätt inställning, bra lagsammanhållning och med stöd från supportrar på läktaren kan Team Göteborg klara av att gå till Final.
Caijsa i vackert höstväder Ebba i höstvädret


Webdesign av Websoluto.se