2014-08-24 - Caijsa bäst i Regionen

Caijsa vann utomhus RM för 14 åringar med endast 9 tappade game under hela turneringen. I finalen spelade Caijsa på absolut topp och släppte aldrig in sin motståndare i matchen. Med ett högre tempo flyttade Caijsa sin motståndare vid varje slag, vilket bäddade för den övertygande segern med siffrorna 6-0, 6-1. Caijsa stänger nu tävlingssäsongen och kan var oerhört stolt över hur hon åter igen utvecklar sitt spel under året. Trots sin fysik och ålder har hon bara på ett år gått från en bollsäker spelare till en spelare som alltid försöker föra spelet med mycket fart och variation. Under veckans RM såg man tydligt från läktarhåll den stora skillnaden på drivet och säkerheten i alla slag jämfört med tidigare. Nu får Caijsa inte vara nöjd utan fortsätta träna på rätt saker och vara noggrann på träningarna för att kunna ta ytterligare ett steg i sin utveckling. Caijsa var ytterst nära att ta ytterligare ett guld under RM. Det oseedade paret Hennemann/Carlsson föll i dubbelfinalen med 4-6, 6-7 (4).
Caijsa vinnare RM -FS14 - 2014 Caijsa vinnare RM 2014 Caijsa vinnare RM - 2014 Caijsa vann RM FS14 - 2014


Webdesign av Websoluto.se