2014-08-16 - Ebba första medaljören i RM

Ebba som nybliven silvermedaljör i utomhus SM i Lund blev den första spelaren att nå semifinal i årets utomhus RM i Göteborg/Kungälv. Genom att endast tappa totalt ett game mot Alice Solin - Särö TK och Irena Mitrovic - Gothia TK, har Ebba nu för första gången vunnit en individuell RM medalj. I semifinal väntar med stor sannolik, precis som Ebba, en nybliven silvermedaljör från utomhus SM i Lund. Vilma Karlander från Lerum TK förlorade SM finalen mot duktiga Maria Petrovic från Farsta TK. Det blir en svår uppgift för Ebba men en fantastiskt trevlig och spännande utmaning. Caijsa går in i RM på söndagen mot Esther Dahl från Påvelunds TK. Hoppas Caijsa orkar ladda om efter sitt SM brons i 14 års klassen i Norrköpng.
Ebba - inbollning - RM 2014 Ebba - RM 2014 Ebba - RM 2014 Ebba - RM 2014 Ebba - RM 2014 Ebba - RM 2014 Ebba - RM 2014 Ebba - RM 2014 (inbollning) Publik - RM 2014 - Familjen Hennemann


Webdesign av Websoluto.se