2014-08-15 - Två medaljer i SM

Ett brons i Norrköping i FS14 och ett silver i Lund i FD12 blev det till Caijsa och Ebba i utomhus SM för juniorer.
Ebba och Vanessa hade tyvärr ingen chans mot det felfria och suveräna paret Petrovic och Mezan i dubbelfinalen som slutade 0-6, 2-6. 
Caijsa har lyckats smälta de två sena förlusterna på torsdagen och kan nu njuta av bronspengen ett år ung i 14-års klassen. Det var tunga vinster mot två favorittippade tjejer som bäddade för bronset. Inte bara segrarna mot Ferding och Berlin imponerade utan på sättet Caijsa spelar sig till vinsterna. Varierat och taktiskt spel där det ofta är Caijsa som för spelet med mycket fart och driv.
Även om det ännu inte riktigt har lossnat för Ebba, så visar tjejerna att de tränar på rätt saker och hela tiden utvecklar sitt spel. Redan med start imorgon för Ebba väntar nu RM på hemmaplan för tjejerna innan inomhussäsongen börjar i slutet av augusti. Därefter väntar kval till gamla "Investor Cup" för Ebba. Tyvärr blir det inget Masters för Ebba i Svenska Juniortouren efter de uteblivna resultaten sedan bronset i SALK. Caijsas medverkan i Masters är ännu oviss då det verkar bli lottning om sista platsen, då två spelare har lika många poäng inkl. inspelade A-poäng. Förutom detta väntar en intensiv träningsperiod med bl a träningsläger i Lyon samt mycket styrka fram till slutet av oktober.
Final FD12 - Lomma - 2014 Vanessa och Ebba finalister FD12 - 2014 Ebba och Caijsa med SM medaljer Caijsa med SM brons - 2014 Final flickdubbel  Flickdubbel final Flickdubbel final Flickdubbel final Final flickdubbel


Webdesign av Websoluto.se