2014-08-14 - Ebba spelar om SM-guld

På fredag spelar Ebba sin andra SM-final detta året. Tillsammans med Vanessa Widell-Ersöz vann de semifinalen i FD12 mot Anna Opitz och Tilde Höweler-Lundin. Imorgon väntar storfavoriterna Maria Petrovic - Farsta TK och Nelly Mezan - Trollbäckens TK.
Caijsa var också nära en SM-final imorgon men regnet förstörde finalchansen. Caijsa spelade bländande tennis mot Josefin Opitz i första set och vann med klara 6-2. Tyvärr fick matchen avslutas inomhus pga regn, och väl inomhus vände Josefin matchen och vann med siffrorna 2-6 ,6-1, 6-2. Kanske hade matchen på förmiddagen mot Sydney Berlin tagit för mycket kraft för Caijsa för att hon skulle ha en riktig chans i semifinalen, där Caijsa vände ett 1-3 underläge i det avgörande setet till 6-3 genom enormt slit. Trots tunga ben var Caijsa tillsammans med Victoria Carlsten nära en jätteskräll senare på kvällen. Paret hade fyra matchbollar mot storfavoriterna i kvartsfinal i FD14. Tjejerna gjorde dock en heroisk insats trots förlusten 1-6, 7-6, 9-11. Det fantastiska spelet bådar gott inför kommande tävlingar för Victoria och Caijsa.
Ebba och Vanessa - Final FD12 Caijsa får massage mellan kvart och semi FS14 Regnkaos i Norrköping Caijsa brons FS14


Webdesign av Websoluto.se