2014-08-13 - Framgångsrik onsdag i SM

Både Ebba och Caijsa gjorde fantastiskt fina resultat under onsdagen i junior SM. Ebba tillsammans med Vanessa vann sin kvartsfinal i flickdubbel 12. Det innebär sämst brons och medalj för Ebba i SM igen vilket är imponerande. Kvartsfinalen blev en rysare där tjejerna till slut vann med 10-7 i avgörande matchtiebreak. Caijsa spelade tre matcher under onsdagen. Två i dubbelturneringen med Victoria Carlsten vilket resulterade i två segrar och en plats i kvartsfinal mot favoriterna Tillander/Zaar på torsdagen. I singel besegrade Caijsa 2:a seedade landslagsspelaren Ida Ferding från Västerås med 2-6, 6-1, 6-4. För många en skräll men Caijsa trodde på seger. Imorgon i kvartsfinal väntar den för stunden formstarkaste spelaren i Sverige; Sidney Berlin från Fair Play TK. Hoppas Caijsa inte är riktigt nöjd än.
Caijsa glad segrare Vanessa, Damien Croisat och Ebba Relax vid hotellpoolen


Webdesign av Websoluto.se