2014-08-11 - Inställt i Norrköping - Riktigt försenat i Lund

Regnet i Norrköping gjorde att tävlingsledningen ställde in alla dubbelmatcher i 14-års klassen. Detta innebär att Caijsa har minst två matcher på tisdagen. Caijsa njuter dock av tiden i Norrköping tillsammans med många klubbkamrater från Ullevi TK.
I Lund sken solen men istället drogs man med kraftig försening vilket fick till följd att Ebba och Vanessa gick in på banan först kl 21:00 på kvällen. Efter endast 3 spelade game var det så pass svårt att se bollen att man tvingades bryta och flytta in matchen pga mörker. Först kl 22:30 på kvällen kunde Ebba och Vanessa stå som segrare med siffrorna 6-3, 6-3. Imorgon väntar ny dubbelmatch, med samma tidsplanering innebär detta estimerad start kl 20:00...
Ebba och Vanessa - Lund - 2014 Caijsa - Norrköping - 2014 Caijsa och Evelina Carlsson - Norrköping - 2014


Webdesign av Websoluto.se