2014-08-10 - Bedrövad Ebba utslagen i SM

Ebba förlorade tyvärr i andra omgången i ute-SM mot ett år yngre Louise Wikander från IS Göta med 3-6, 4-6. Ebba gör spelmässigt och mentalt en bra match men timingen i attackslagen och Ebbas serve höll inte någon högre klass. Motståndaren vinner rättvist matchen men Ebba hade mängder av lägen i andra set att få matchen till ett tredje set, men det låser sig som mest när säcken skall knytas ihop. Nu får Ebba hoppas på ett bättre resultat i dubbelturneringen som börjar på måndag tillsammans med dubbelpartnern Vanessa Widell-Ersöz. Förhoppningsvis får vi då se en Ebba som tar egna initiativ, och som trots förlusten idag går rakryggad med huvudet högt. Alla vet att man måste ner i den mörka kalla gruvan ett antal gånger och vända för att kunna någon gång i framtiden nå stjärnorna. Ebba är långt nere i gruvan just nu, men det finns mycket positivt från sommarens alla matcher som gör att framtiden ser mycket ljus ut. Imorgon går Caijsa in i dubbelturneringen i SM tillsammans med Victoria Carlsten. Hela söndagen stöttade Caijsa sin klubbkompis Victoria Leth, som till slut tog sig till huvudtävlingen genom att besegra Påvelunds Esther Dahl efter en rysarmatch..
Evelina Carlsson & Caijsa i Norrköping - 2014 Ebba - Lund - 2014 Filippa Carlsson & Ebba - Lund - 2014 Malmö Bellevue - Inbollning - Ebba och Elena


Webdesign av Websoluto.se