2014-08-09 - SM i Lund och Norrköping

Ebba är i Lund och Caijsa i Norrköping och spelar Junior SM i 12- och 14 års klassen. Ebba går in i tävlingen på söndag eftermiddag mot Louice Wikander IK Göta som är en av Sveriges bästa 11-åringar. Det är första gången Lund arrangerar SM för juniorer och det märks. Ingenting fungerar i Lund och tävlingen som skall vara höjdpunkten på året för Sveriges bästa juniorer är en stor skandal. I Norrköping där 14-åringarna spelar är det bättre med rutinen från tidigare Holmen tävlingar. Caijsa till skillnad från Ebba har kunnat träna på plats och känner sig i form inför måndagens dubbelmatch tillsammans med Victoria Carlsten. Första matchen i singelturneringen sker först på tisdag.
Norrköping - JSM Scandic City Norrköping Lund - JSM Scandic Star - Lund


Webdesign av Websoluto.se