2014-08-03 - Välkommen till Båstad

Idag fick vi nycklarna till vår lilla lägenhet i Båstad. Spännande var det då vi faktiskt inte hade sett just vår lägenheten innan köpet utan endast likvärdiga lägenheter på olika våningar i fastigheten. Även om den inte var städad till 100 % så blev vi åter igen glatt överraskade hur bra den passar vårt behov av boende i Båstad. Efter att ha tagit mått på alla väggar och golv firade vi med en lunch på "Abbes" restaurang som endast ligger 200 meter från fastigheten. Nu skall lägenheten så fort som möjligt inredas med bäddsoffa, tv, barbord och kaffebryggare, innan inflyttningsfest och den första övernattningen i lägenheten skall ske.
Köket - Båstad - 2014 Vardagsrummet - Båstad - 2014 Tjejernas rum - Båstad - 2014 Badrummet - Båstad - 2014 Panoramavy - Båstad - 2014 Panoramavy - Båstad - 2014


Webdesign av Websoluto.se