2014-08-01 - Mezan och Zaar för svåra

Två Stockholmstjejer skickade hem Ebba och Caijsa till Götet. Nelly Mezan vann över Ebba med 6-4, 6-2 i kvartsfinalen i 12-års klassen, och Lisa Zaar besegrade Caijsa med 6-1, 6-3 i semifinalen i 14-årsklassen. Tidigare under dagen hade Ebba vunnit över Ida Johansson med 6-0, 6-2 och Caijsa över Sara Dahlström med 6-3, 7-5. Spelmässigt var det Ebba som imponerade mest under sista dagen och måste känna att spelet blir bättre och bättre för varje vecka. Efter "Kalle" vinsten i Båstad har Caijsa radat upp följande svit: (Ystad, Falkenberg, Höllviken, Norrköping och Stockholm) semifinal, semifinal, kvartsfinal, final och semifinal. Caijsa hade onormalt tunga ben sista dagarna vilket inte är så underligt när man ser till antalet  matcher. Totalt har Ebba spelat 31 matcher och Caijsa 47 matcher under juni och juli. Nu blir det vila några dagar innan tekniken skall slipas på Ullevi TK nästa vecka inför ute SM. Sammanfattningsvis har turneringsveckorna varit fantastiskt roliga och samtliga är överens att de har utvecklat Caijsas och Ebbas spel mycket.
KLTK Sommarspel - 2014 Ebba 2014 Caijsa 3:a FS14 - KLTK 2014 Ebba & Caijsa tar välbehövlig vila inför ute SM - 2014


Webdesign av Websoluto.se