2014-07-31 - Klen tennis under torsdagen

Torsdagen var tennismässigt ingen höjdare. Det var bara Caijsa som spelade och hon lyckades inte vara tillräckligt stark mentalt för att lyckas  plocka fram sitt normala spel. I 14-årsklassen räckte det dock till seger mot Järfällas Alicia Wahlberg. I 18 års klassen vann Ebba Rosberg de sista två seten med 6-2, 6-0. Tur att Caijsa vann första set med 6-4 så att hon trots allt kände att hon förtjänade pokalen för 3:e platsen. Frågan är om Caijsa lyckas ladda om till kvartsfinalen i 14-års klassen mot Järfällas duktiga och nya spelare Sara Dahlström? Det känns som att det hårda matchandet under en 6-veckors period börjar ta ut sin rätt. Att dessutom inte vara hemma mellan tävlingarna och hinna "landa" innan nästa turnering måste slita lite extra. Tjejerna har dock jätteroligt och det är det absolut viktigaste. Ett dopp i KLTK's pool tillsammans med systrarna Petrovic och Sara Dahlström livar upp. Ebba spelar imorgon mot duktiga Ida Johansson från Farsta TK. En spelare som är två år yngre än Ebba men är fysiskt lika stark. En jobbig men utvecklande match som förhoppningsvis Ebba ser fram mot.
Caijsa och Ebba på väg mot inbollning på Lidingö Caijsa smörjer ond vrist Caijsa tillsammans med Ebba Rosberg - 2014 Caijsa, Ebba, Martina Petrovic, Sara Dahlström och Maria Petrovic


Webdesign av Websoluto.se