2014-07-28 - En match fyra segrar

Fortsätter det så här blir det snart en annons i Dagens Nyheter - "motståndare sökes". Caijsa är redan klar för kvartsfinal i KLTK's 18-års klass efter att fått WO för andra dagen i rad. Idag var det andra seedade Elin Hellberg från Svedala som 2,5 timme före match meddelade att hon hade fått feber. Ebba fick idag meddelande att hennes norska motståndare i första omgången i 12-års klassen åkt hem till Norge, efter att Maria Petrovic från Farsta TK skickat storasyster ut ur 14-års klassen. En match har dock spelats i Stockholm och det var Ebba som vann över Alma Johansson Farsta TK i kvalet i 14-års klassen. Efter stabila 6-1, 6-0 väntar kvalfinal mot Smilla Kjærgaard från SALK på tisdag kväll. Det finns gott om tid att hitta på andra aktiviteter när det är glest mellan matcherna. Måndagen började med lätt träning på Lidingö TK som endast ligger 5 min med bil från hotellet i Värtahamnen. Inte den finaste hotellmiljön men en härlig utsikt från rummet på 16.e våningen. Efter Ebbas match besöktes Stockholm City som avslutades med ett besök inne på Slottet. På vägen hem till Hotellet passade tjejerna på att ta sig ett dopp i KLTK's utomhuspool.
Utsikt från Scandic - Värtahamnen Slottet - 2014 KLTK utomhuspool - 2014


Webdesign av Websoluto.se