2014-07-27 - Ebba kom 3:a i Norrköping

Efter att ha slagit ut Lisa Lundström från Gefle TK med 6-1, 6-1 i kvartsfinal på lördagen, väntade en duktig Stockholmstjej i semifinal på söndagen för Ebba i FS13. Alicia Wahlberg från Järfälla TK har kommit starkt senaste året och är en av de bättre 13-åringarna i Stockholm. Ebba spelade bra tennis i början och i slutet av matchen vilket till slut gav siffrorna 2-6, 1-6. Det gäller att ta med sig det positiva från Norrköping och fortsätta att bygga vidare på detta i KLTK sommarspel som börjar på måndag för både för Ebba och Caijsa. Veckan i Norrköping tillsammans med Region Göteborg har annars varit fantastiskt rolig för tjejerna och killarna. Ledarna på plats har verkligen lagt ner mycket arbete på att spelarna skall ha det roligt både på och utanför banan. Ebba och Caijsa ser redan fram mot nästa resa med Tennis Göteborg.
Ebba & Alicia Wahlberg - Norrköping 2014 Ebba - Norrköping 2014 Caijsa, Viktor Stjern, Wilmer Dahl och Ebba


Webdesign av Websoluto.se