2014-07-25 - Ebba spelar kvartsfinal

På fredag morgon tog Ebba en imponerande seger i FS13 genom att besegra Othilia Brodin från Umeå med 7-5, 6-1. Othilia representerade region Norr i årets upplaga av SEB Next Generation Cup i Båstad. Ebba spelade mycket taktiskt och fick motståndaren att i andra set ta allt för svåra beslut, vilket innebar en behaglig resa fram till kvartsfinal. Där väntar Lisa Lundström från Gefle som vunnit båda sina matcher på WO. Caijsa vann sin första match i FS16 på WO och ställdes sedan i andra omgången mot Margareta Chadrina från Järfälla TK. Matchen tog 2 tim och 37 min innan en av Sveriges bästa 15-åringar hade besegrat Caijsa med 6-4, 3-6, 6-1. Caijsa hade gameboll i första set till 5-4, ett game som Caijsa hade behövt för att orka vinna denna välspelade match. Chadrina försöker precis som Caijsa att spela tennis med full kontroll i varje slag. Nästa match för Caijsa blir mot Karolina Tilander i KLTK FS18 på söndag. Karolina gick denna vecka till kvartsfinal i individuella EM i sin åldersklass som spelades i Tjeckien.
Tennis Göteborg i Norrköping 2014 Caijsa, Vilma Karlander och Ebba Vilma, Ebba och Caijsa - Himmelstalundsbadet Tennis Göteborg Ebba Vilma, Ebba och Caijsa Under-Cover Himmelstalundsbadet - Ebba


Webdesign av Websoluto.se