2014-07-22 - Rapport från ett svettigt Norrköping

Ebba och Caijsa är i Norrköping med  Tennis Göteborg sedan i söndags. Ebba har spelat färdigt i FS12 efter förlust  i andra omgången mot norskan Ine Maren S. Pedersen med 3-6 3-6. Åter igen gör Ebba en bra match men det saknas fortfarande vissa bitar för att få puzzlet färdigt. Caijsa spelar på onsdagen semifinal mot sin dubbelkompis Victoria Carlsten från Fair Play. Det blir en repris på "Kalle" finalen mellan de två bästa 13-åringarna i Sverige. Vi  hoppas att Caijsa har ork kvar efter tisdagens otroliga spelschema. Först en stentuff match mot SALK's Jessica Mridha 6-1, 6-4. Efter någon timmes vila var det dags för en rysarmatch i 3 tim och 18 minuter i 30 graders stekande sol mot Albiona Dobraj från Westerviks TK. Caijsa kunde till slut slå in matchbollen och vinna med siffrorna 7-5, 2-6, 6-2. Efter 5 timmars spel i medelhavsklimat hade det varit skönt med vila, men på schemat väntade otroligt nog en match till för Caijsa tillsammans med dubbelpartnern Victoria Carlsten. Final i flickdubbel 14 mot Molly Helgesson Falkenberg TK och Esther Dahl Påvelund TK. Vid 21:30 kunde Caijsa lämna tennisbanorna med guldpokalen under armen efter setsiffrorna 6-3, 6-1.
Tennis Göteborg - Vilma Karlander och Sara Edebo tillsammans med Caijsa och Ebba Tennis Göteborg - Viktor Stjern, Vilma Karlander, Ebba, Caijsa, Sara Edebo och Johan Beigart Tennis Göteborg Tjejerna - Norrköping


Webdesign av Websoluto.se