2014-07-20 - Collector Swedish Open

Helgen tillbringades i Båstad för att på nära håll följa upplösningen av årets Swedish Open. Även om det inte var några riktigt tunga namn kvar i tävlingen, så var det inspirerande att se att med hårt och långsiktigt arbete kan man nå långt inom damtennisen. Dubbelfinalen var en riktigt bedrövlig match, och man funderar hur det kan komma sig att vi inte har någon topp 100 spelare ?
Vädret gjorde att man fick ständigt fylla på med vätska, och då passade det perfekt med accept till VIP läktaren under och mellan matcherna. Allt boende var fullt i Båstad så vi fick checka in på Bella Notte på Hallandsåsen. Vi blev glatt överraskade när vi insåg att det fanns pool på hotellet. Nu åker tjejerna själva till Norrköping med tennis Göteborg för att delta i Holmen Paper Open som spelas under kommande vecka.
Caijsa och Ebba vid egna hotell-poolen i Laholm Caijsa och Ebba vid egna hotell-poolen - Bella Notte Ebba och Caijsa vid hotell-poolen - Bella Notte Caijsa och Ebba vid Skummeslövsbadet Caijsas tennisrack för omsträngning i Skummeslöv Caijsa och Ebba - Skummeslöv Ebba i Skummeslöv Caijsa i Skummeslöv Caijsa och Ebba i VIP Lounge - Båstad Hennemanns och Widell-Ersöz - VIP Lounge Båstad Caijsa och Ebba - Båstad


Webdesign av Websoluto.se