Dagens matcher

2019-03-20 kl 14:30 - W15 Antalya (Outdoors, Clay) (WD)
Caijsa Hennemann & Melis Yasar vs Anna Ukolova & Eliessa Vanlangendonck (RU)

6-3, 3-6, 8-10

>> Se LiveScore

2014-07-12 - Ingen semifinal i Höllviken

Varken Ebba eller Caijsa nådde semifinal i Höllviken. Ebba förlorade mot totalsegrarinnan i sin klass Johanna Ström och Caijsa förlorade på lördagen mot Josefin Opitz med 6-3, 1-6, 2-6. Vistelsen i Höllviken har varit toppen trots allt med mycket fritid och bra tennisspel. Nu är en intensiv tennisperiod avklarad med turneringar i Båstad, Ystad, Falkenberg och Höllviken. Ett par semifinaler av Caijsa, ett par kvartsfinaler av Ebba och pricken över i:et var segern för Caijsa i SEB Next Generation Cup. Nu väntar en vecka i Göteborg innan utesäsongen etapp 2 avslutas med Norrköping, Stockholm, SM och RM. Förhoppningvis hinner vi svänga förbi Båstad nästa vecka och kika på semifinaler och final under tjejveckan i Båstad.
Caijsa i Höllviken Caijsa i Höllviken Caijsa i Höllviken


Webdesign av Websoluto.se