Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2014-07-07 - Sydney bättre än Caijsa inomhus

Caijsa inledde svagt mot Fair Plays Sydney Berlin i semifinalen i Falkenberg Strandbadsturnering och kom omgående i underläge med 0-3. Sedan tog Caijsa tag i taktpinnen och spelade hem första set med 7-5 efter att ha räddat en setboll vid 4-5. Även i andra set börjar Caijsa svagt och hamnar i ett 1-3 underläge innan regnet gör att matchen måste flyttas inomhus. De långa uppehållen gynnar Sydney som hinner återhämta sig och är den klart bättre tennisspelaren i avgörande set. Caijsa förlorar till slut matchen men 7-5, 2-6, 1-6 men gör inledningsvis en mycket bra insats. Nu väntar ett par dagar i Göteborg innan nästa turnering i Höllviken börjar.


Webdesign av Websoluto.se