2014-07-06 - Tropisk värme på Strandbaden

När termometern inte kryper under 20 grader under hela dygnet är det tropisk värme. Det känns ganska bra när man dessutom bor mitt på stranden ett stenkast från Sveriges finaste grusbanor som finns på Strandbaden i Falkenberg. Här spelas en av Sveriges äldsta tennisturnering Strandbadsturneringen. Under lördagen åkte Ebba ut mot Sveriges bästa 11-åring Emma Shasteen från Lerum med 1-6, 2-6. Efter några mindre bra insatser spelmässigt senaste tiden gör Ebba glädjande en mycket bra insats trots förlusten. Emma är lite bättre på det mesta men Ebba visar att hon blir att räkna med när hon håller ordning på sina känslor. Caijsa spelar semifinal på måndag mot Sydney Berlin från Fair Play. Sydney är den 14-åring i Sverige som har bäst form för tillfälligt efter bl a en meriterad seger i Tennis Europe i Danmark. Caijsa ser fram mot matchen och kommer att sälja sig dyrt. På vägen till semifinalen har Caijsa besegrat Esther Dahl med 6-0, 6-1 och duktiga Lisa Fagerberg med 6-4, 6-7(4), 6-1.
Ebba och Caijsa Caijsa och Ebba


Webdesign av Websoluto.se