2014-07-04 - Viktiga Juli

Juli månad är årets absolut viktigast månad. Nu skall batterierna laddas genom mycket sol, bad och andra aktiviteter. Endast spontantennis gäller mellan de få inlagda tennismatcherna som är inplanerade i Falkenberg, Höllviken, Norrköping och Stockholm. På matcherna gäller endast att träna på att ha positiva tankar oavsett med- eller motgång i matchen. Förra året hoppade tjejerna matcherna helt efter Falkenberg, men ångrade sig efteråt att de inta spelade turneringarna även om de inte var i form. Förhoppningsvis dyker övriga tenniskompisar upp på de olika orterna vilket bäddar för mycket skratt och bus. Idag fredag före avresa till Falkenberg dök Sveriges bästa 14-åring upp på Sportarenan i Åkered. Caijsa passade med glädje på att köra ett träningspass tillsammans med duktiga Malmötjejen Melis Yasar under uppsikt av tränare Elena Demidova.
Caijsa, Elena Demidova och Melis Yasar Ebba, Caijsa och Melis Yasar Caijsa - Sportarenan Ebba - Sportarenan


Webdesign av Websoluto.se