2014-06-26 - Nytt "Kalle" Guld

Caijsa tog sitt tredje guld i SEB Next Generation Cup genom att tillsammans med Philip Hobaek vinna mixdubbeln. Göteborgsparet vände underläge 6-7, 1-3 till seger 6-7, 6-3, 10-2 påhejade av hela Team Göteborg på en solig och fullsatt centrecourt. Avgörandet var att spelarna från Götet höll ihop även när spelet inte stämde, vilket Team Mitt inte alls lyckades med i slutet av matchen. Tidigare under torsdagen spelade Caijsa semifinal mot Stockholms Frida Furst. Frida kom inte upp i samma nivå som hon haft senaste veckorna, samtidigt som Caijsa fick extra energi av att hon kände att hon hade det i egna händer. 6-2, 6-1 mot Frida innebär att Caijsa även spelar final i singelklassen vilket är oerhört imponerande. Finalen blir en repris av 2012 års final då Caijsa möter Skånes Victoria Carlsten. Victoria är förstaseedad i turneringen och favorit inför fredagens spännande final, men kan Caijsa vara lika stark mentalt som hon varit under veckan så finns det stora möjligheter till en "dubbel" även 2014. Team Göteborg vann även den stora lagtävlingen "Off Court Battle" med flest grensegrar, ingen placering i dagens säckhoppning dock.
Caijsa efter vinst i Semifinal mot Frida Furst Caijsa och Philip Hobaek vann MDS13 Off Court Battle MD13 - Guld Caijsa intervjuas av Dino Ilecic Båstad By Night


Webdesign av Websoluto.se