2014-06-25 - Grym onsdag av Caijsa

Caijsa spelade på absolut topp i "Kalle" under torsdagen och är klar för semifinal i singel och final i dubbel. Dagen började med poolfinal mot luriga Asia Chaabi från Norr. Caijsa var äckligt noggrann och hade årets bästa inställning. Asia hade inte en chans och vann endast 15 bollar på hela matchen som slutade förkrossande 6-0, 6-0. På eftermiddagen var det dags för kvartsfinal i mixed dubbel tillsammans med trevlige Philip Hobaek från Kungälvs TK. Åter igen spelade Göteborgsparet en bländande tennis och med ett imponerande samarbete, som nu burit dem ända fram till final. Detta innebär att Caijsa börjar torsdagen med semifinal mot Stockholms Frida Furst i singel, och avslutar dagen med "Kalle" final i dubbel mot Ala-Kojola/Tordendahl från region Mitt.
Asia Chaabi och Caijsa Ebba och Vanessa Caijsa och Philip Caijsa Farmor Farfar Ebba


Webdesign av Websoluto.se