2014-06-24 - Ebba räddade 3 matchbollar

Trots stukat självförtroende och ett spel med rost i maskineriet, lyckades Ebba vinna i andra omgången i Skummeslöv mot Julia Lövqvist från Uppsala TK. Matchen fick efter 1-1 i set avgöras i ett matchtiebreak i vilket Ebba räddade 3 matchbollar. 6-4, 4-6, 13-11 blev siffrorna som tog Ebba till tredje omgången och match mot Växjös Emma Jeppsson. Caijsa är klar för semifinal i "Kalle" i mixed dubbel 13 år tillsammans med Philip Hobaek efter 6-3, 6-1 mot ett par från Öst. I semifinal väntar svåra Syd-paret Carlsten/Weibull. I singel spelar Caijsa på onsdagen en helt avgörande gruppspelsmatch mot Asia Chaabi från Norr. Matchen kan ses som en kvartsfinal och kommer att bli en mycket svår uppgift för Caijsa. SEB NGC anordnar en rolig tävling mellan regionerna, "Off Court Battle". Gårdagens battle för bästa bild vanns av region Göteborg. Även dagens battle vann region Göteborg som kunde matcha flest tävlingsspelare med rätt tennisracket.
Ebba mot Julia Lövkvist - Skummeslöv - 2014 Ebba pustar ut efter vinsten Caijsa vs Frida Bostrand Region Göteborg - Bästa bild


Webdesign av Websoluto.se