2014-06-23 - Klara vann över Ebba

Klara Jonsson besegrade Ebba i en välspelad kvartsfinal i Ystadsspelen. Stundtals spelade Ebba sin bästa tennis för i år men det räckte inte mot den jämnare motståndaren. I det sista setet var Klara mycket bättre i de avgörande bollarna mot en Ebba som var lite för rädd för att förlora. En mycket bra match för Ebba som lite senare på dagen åkte till Skummeslöv och vann sin match i första omgången med 6-0, 6-0. Samtidigt spelade Caijsa sina första matcher i "Kalle" på Drivan i Båstad. I singel vände Caijsa 1-3 i första set till 6-3, 6-0 mot Elsa Löfquist från region Mitt. I mixed dubbel vann Caijsa i par med Philip Hobaek sin första match mot duktiga paret Melki/Olsson Mörk med 6-3, 6-3. Enligt rapporter från Båstad var det stundtals mycket bra spel.
Ebba, Vanessa, Caijsa och Emma Caijsa - matchutvärdering med Kristian Persson Angelina Melki, Caijsa, Philip Hobaek och Axel Olsson Mörk Caijsa och Philip Hobaek SEB Next Generation - Invigning - 2014 SEB Next Generation - Invigning - 2014 SEB Next Generation - Invigning - 2014 SEB Next Generation Cup - Invigning - 2014


Webdesign av Websoluto.se