Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2014-06-21 - Midsommarfesten fortsätter

För många tog Midsommarfesten slut inatt, men för Caijsa och Ebba fortsätter den ett tag till. Efter att ha avnjutit en fantastisk midsommarmiddag hos familjen Widell-Ersöz klev Caijsa upp ur sängen redan klockan 6:30 på midsommar dagen. Lördagen började med inbollning med Vanessa och tränaren Damien för att sedan fortsätta med bilresa ner till Ystad för match i Ystadsspelen mot Ada Carlson. Ebba fick sova ut på lördagen för att samla krafter till sin semifinal i dubbel i FD12 i Båstad Corem Open.
Murre vid grillen Damien på studsmattan Caijsa och Vanessa spelar minitennis Murre serveras ett glas vitt av Camilla Hennemann i Båstad Inbollning - Caijsa och Vanessa


Webdesign av Websoluto.se