2014-06-21 - Båstadbrons för Ebba

Ebba och Vanessa förlorade tyvärr sin semifinal mot Lerumsparet Shasteen/Karlander med 2-6, 5-7 och fick därför nöja sig med ett brons i Båstad Corem Open. Detta innebär att Ebba tagit medalj i samtliga stora turneringar i år. Brons i SALK, silver i SM och idag ytterligare ett brons i Båstad. Det är många tennisspelare i Sverige som hade önskat att de hade haft den fantastiska sviten. Imorgon fortsätter Ebba sitt tävlande med match i första omgången i FS12 i Ystadsspelen. Detta passar bra då Caijsa samma dag också spelar i Ystad. På programmet för Caijsa står en semifinalmatch mot duktiga Hanna Schmidt Axelsson från Fair Play. Ystadsspelen spelas ett stenkast från Ystads Strandbad som ligger i en fantastiskt vacker miljö precis vid havet.
Caijsa - Ystad - 2014 Caijsa - Ystad - 2014 Caijsa Ebba - Båstad - 2014


Webdesign av Websoluto.se