2014-06-20 - Midsommarmedalj för Ebba

Ebba tillsammans med Vanessa vann sin FD12 kvartsfinal i Båstad på midsommarafton och har därför minst ett brons att hänga runt halsen. Segern satt dock långt inne men 7-5 i andra setets tiebreak satte punkt för matchen. Caijsa tog på midsommarafton bilen till Ystad och vann första omgången i Ystadsspelen genom att vinna med 6-1, 6-0 mot Nicolina Graviloska. Imorgon väntar semifinal i Båstad för Ebba och Vanessa mot Lerumstjejerna Shasteen/Karlander, och andra omgången i Ystad för Caijsa mot Ada Carlson. Uppladdning sker på midsommarkvällen hos familjen Widell-Ersöz som ikväll byter ut pizzan mot grillspett. Eftersom Frankrike spelar VM match är även tränare Damien med sin Olivia givna midsommargäster.
Midsommarafton i Båstad - Ebba och Vanessa Midsommarafton i Båstad - Caijsa och Ebba Caijsa - 2014


Webdesign av Websoluto.se