2014-06-18 - Elde blev för svår

Emilie Elde från Norge blev för svår för Ebba i tredje omgången i Båstad. Ebba gör sin bästa grusmatch för i år och får därför vara nöjd med sin insats trots allt. 2-6, 2-6 är stora siffror men Ebba gav verkligen norskan en match. 40-0 i egen serve till 3-3 i andra set samt gamebollar i ett flertal andra game mot Norges näst bästa 12-åriga tjej, som dessutom har fysisk status som en senior. Nu får Ebba hoppas på dubbeln tillsammans med Vanessa. Imorgon torsdag är det dags för andra omgången efter att tjejerna totalt spelat ut sina motståndare idag med 6-0, 6-0.Caijsa har bestämt sig för att spela Ystadsspelen till helgen och vässar formen genom träning tillsammans med Chanelle Widell-Ersöz.
Ebba mot Emilie Elde i BåstadEbbaEbbaEbbaEbbaEbbaEbbaEbbaEbbaEbba och VanessaEbba och Emilie Elde - NorgeCaijsa och Chanelle Widell-ErsözLars-Åke och Rose-Marie (Mormor & Morfar)


Webdesign av Websoluto.se