2014-06-17 - Ebba vann jämn match

Ebba spelade idag sin första match i FS12 mot Klara Nelander Skanör-Falsterbo TK. Matchen ingick i andra omgången dit Klara hade gått via vinst mot SALK spelaren Alva de la Motte. Klara tog genast initiativet i matchen och var den klart bättre spelaren de första gamen. Ebba hade tur att Klara gjorde flertalet dubbelfel och fick även några nätbollar mot sig. Ebba kunde trots stor nervositet och spänt spel ta ledningen med 3-2. Därefter gick Klara lite mer på chans vilket gjorde att Ebba kunde få lite lättare poäng vilket blev matchavgörande. 6-2, 6-0 är stora siffror i en jämn match. Klara Nelander kommer göra livet surt för många nästa år. Imorgon ställs Ebba redan mot en av huvudfavoriterna i hela turneringen. Norska Emilie Elde från Ullern TK i Norge. En riktig nitlott om man vill ha en behaglig resa för att gå långt i turneringen, men en drömlottning om man ser det långsiktigt och vill möta så bra spelare som möjligt. Norskan är storfavorit men Ebba brukar kunna leverera på hög nivå när man minst anar. Imorgon startar även dubbelklassen FD12 och där stöter Ebba och Vanessa på duktiga paret Victoria Gavran och Emilia Schmidt Roslund. Dyker motståndarna upp till matchen blir det en svår utmaning för våra Ullevi tjejer redan i första omgången.
Ebba FS12 - Båstad Corem Open - 2014 Ebba - Båstad Corem Open - 2014 Båstad - Drivan - 2014


Webdesign av Websoluto.se