Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2014-06-16 - Nära jätteskräll i FD16

Caijsa och Victoria Carlsten var ytterst nära att stå för årets största skräll i Båstad Corem Open. Det tre år yngre paret pressade i kvartsfinalen Svenska Mästarinnan i 16-årsklassen Linnea Björk Västerås-Fridnäs TK  och Hanna Wikberg KLTK. De yngre tjejerna låg under med 3-5 i första set och hade även setboll mot sig när de tog 4 raka game till setvinst 7-5. I andra set hängde de med till 3-3 innan motståndarna ryckte till 6-3. I det avgörande match tiebreaket till 10 poäng kom man tidigt i underläge, vilket blev matchavgörande och motståndarna vann med 10-4. Caijsa och Victoria har trots få matcher ihop visat att de blir att räkna med i framtiden.


Webdesign av Websoluto.se