2014-06-15 - Dubbelmedalj i Båstad

Caijsa tillsammans med Fair Plays Victoria Carlsten spelade hem en bronsmedalj efter vinst över Berlin/Schmidt-Axelsson som även de spelar för Fair Play. 7-6, 6-4 mot de ett år äldre motståndarna i FD14 imponerar. Än mer imponerande var dubbelspelet i FD16 där tjejerna tre år unga nu är klara för kvartsfinal. På söndagen spelade Caijsa och Victoria bländade tennis med ett nästan helt prickfritt samarbete. 6-2, 6-1 blev resultatet mot Saving/Falk och det innebär medaljmatch i FD16 under måndagen. Caijsa spelar även match om medalj i klassen FS16B efter vinst över Jessica Mridha SALK med 6-1, 6-1. Imorgon väntar ännu en tjej från SALK med namnet Kristin Ranow. Ebba går in i turneringen FS12 på tisdag, under tiden tränar hon med bl a Michael Pihl på Ullevi samt träningskompisen Vanessa Widell-Ersöz.
Caijsa & Victoria Carlsten - brons FD14 - 2014 Caijsa & Victoria Carlsten - FD16 - 2014 Caijsa tillsammans med Peter på drivan i Båstad Ebba & Michael Pihl - Ullevi TK


Webdesign av Websoluto.se