Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2014-06-13 - Caijsa och Carlsten i semifinal

Både Caijsa och Victoria Carlsten tillhör topp 8 i klassen FS14 i Sverige trots att de inte kom till kvartsfinal i singelklassen i Båstad. Därför är det ingen som höjer på ögonbrynen åt att de spelar semifinal i FD14. De 8 bästa spelarna i 14-års klassen gör upp om dubbeltiteln under lördagen. Caijsa och Victoria stöter där på Sveriges två bästa grusspelare Tillander/Zaar. Hennemann och Carsten är två tjejer som oftast vinner när det är jämnt. Även om de inte spelat mer än 3 månader tillsammans så känner tjejerna att de har stor chans att gå till final. Oavsett hur det går var det viktigt för Caijsas självförtroende att hon hittade tillbaka till ett spel som är klasser bättre än det hon presterade i senaste singelmatchen.


Webdesign av Websoluto.se