2014-06-12 - Båstad Corem Open

Caijsa gjorde spelmässigt en bedrövlig match i 1/8-dels finalen i Båstad mot Amanda Citré. I början av veckan spelade Caijsa sin bästa tennis någonsin på Ullevi TK, och nu fyra dagar senare sin sämsta insats någonsin på Stadion i Båstad. Man har ju vant sig vid att Caijsa har en hög lägsta nivå, därför blir man fundersam hur det kan se ut som det gjorde. Motståndaren är visserligen mycket svårspelad och hade säkert stor fördel av sitt spelsätt i den kraftiga blåsten, men det kan inte vara hela orsaken till att inget bra beslut togs på hela matchen. Hade Caijsa tankarna på den missade skolavslutningen, farsans födelsedag eller att landslagskaptenen var på plats? Caijsa och övriga inblandade får ta sig en funderare hur detta skall undvikas i framtiden. Helt klart var dock att motståndaren var mycket mer förberedd och hade en tydlig gameplan, som var noga genomtänkt och följdes konsekvent från första till sista boll. Nu hoppas vi att Caijsa går vidare och avslutar på ett värdigt sätt i resterande klasser som återstår. I morgon spelar Caijsa och Victoria Carlsten kvartsfinal i FD14 mot det svåra paret Berlin/Schmidt-Axelsson. En seger där skulle vara lite plåster på såren efter dagens insats. På hemmaplan i Göteborg idag passade Ebba på att fira sin skolavslutning.
Skolavslutning - Ebba - 2014 Skolavslutning - Ebba - 2014 Fröken Lena Landström tillsammans med Ebb och Wilma Skolavslutning - Ebba - 2014


Webdesign av Websoluto.se