2014-06-11 - Ebba bra match mot Mridha

Ebba mötte Jessica Mridha i första omgången i FS14B. Det var andra matchen på kort tid mot Jessica och det blev också idag en andra förlust. 2-6, 2-6 mot duktiga Jessica som i sina bästa stunder spelar tennis på toppnivå. Ebba gör bra motstånd hela matchen och börjar mer och mer komma in i ett högre tempo, samtidigt som hon har kontroll över sina slag. Känns som om Ebba vant sig med smärtan i axeln även på högt spel på grus vilket öppnar för en ljus framtid. Caijsa avslutade onsdagen på Drivan tillsammans med Victoria Carlsten i FD14. Motståndare i andra omgången var Suurkuusk och Thomasson från Helsingborg. Helsingborgarna vann övertygande första set med 6-3 och såg ut som de skulle stå för en liten skräll. Caijsa och Victoria har aldrig någonsin givit upp en singelmatch, varför i alla fall de närmaste anhöriga hoppades på en vändning. 6-1 i andra set och sedan 10-2 i matchtiebreak är imponerande siffror efter ett svagt första set. Viktigt att redan i andra turneringen tillsammans visar att man kan vända underlägen. Tidigare på dagen spelade Caijsa sin första match i FS14 mot svårspelade Stockholmaren Sonja Artemieva. Matchen blev tight i slutet men Caijsa kunde kämpa till sig andra set och vinna med 6-1, 6-3 efter bländande spel fram till 4-0 i andra set. Imorgon väntar Amanda Citré från Malmö Bellevue för Caijsa. Amanda snuvade Caijsa på medalj i inomhus SM för ett par månader sedan. Kan vi hoppas på revansch?!
Caijsa i Båstad - 2014 Ebba i Båstad - Stadion - 2014


Webdesign av Websoluto.se