2014-06-10 - Båstad började med lägenhetsköp

Idag började Båstad Corem Open för Ebba, som spelade första omgången i flickdubbel 14 tillsammans med Vanessa. Tjejerna förlorade tyvärr mot Temirhanova/Mridha med 2-6, 3-6. Motståndarna imponerade inte men fick en behaglig resa trots allt, då tjejerna från Ullevi TK missade alldeles för mycket. På väg ner till matchen avslutades en lägenhetsaffär som innebär att Ebba och Caijsa numera har en övernattningslägenhet tillsammans med övriga i familjen. Bostadsrätten ligger väldigt centralt vid brandstationen endast 600 m från Drivan, 100 m till tennisgymnasiet, 250 m från ICA och 700 m från Stadion. Förhoppningsvis blir detta en bra investering för framtiden och underlättar för tjejerna och familjen under tennisens utomhussäsong. 4 sovplatser, matplats, dusch/WC och havsutsikt på håll. Inflyttning sker först i Augusti så fram till dess blir det övernattning som vanligt hos Greta.
Hundestedsvägen 4, Båstad Hundestedsvägen 4, Båstad Hundestedsvägen 4, Båstad Hundestedsvägen 4, Båstad


Webdesign av Websoluto.se