2014-06-06 - Ryskan mycket mer desperat

0-6, 3-6 låter som väldigt stora siffror och siffror ljuger sällan. Caijsa hade 6 gamebollar de tre första gamen men ändå stod det plötsligt 0-3. Caijsa började fundera och såg lite panikslagen ut. Istället för att fortsätta spela ett fantastiskt fint spel och inse att man kan förlora tre game i rad trots bra spel, så valde Caijsa att istället frångå sin gameplan och började med i fotbollstermer spela Hawaiifotboll. Detta innebar sena beslut och ett spel som vi inte är vana att se Caijsa prestera. 0-3 i första set blev på 20 min 0-6 och 0-3 i andra set. Av ren ilska tar Caijsa ett blankt game och började sedan spela den tennisen hon vill och kan. Plötsligt stod det 3-4 i andra set och 30-30. Ryskan insåg då att det kan bli ett tredje set, och knyckte då regelvidrigt en poäng inför 15 påhejande ryska supporters.
Detta blev droppen i bägaren och sista gamet blev en transportsträcka.
Kate vinner rättvist med 12-3 i game vilket är siffermässigt utklassning, men trots det skall Caijsa vara nöjd. Får hon spela och träna mot denna typ av spelare, så dröjer det inte länge innan hon gör livet surt även för de bästa i Europa. Kate är lite lite bättre spelmässigt men är mycket mycket mer desperat och skall bara vinna denna matchen. Detta är normalt Caijsas styrka när hon möter de bästa i Sverige, men har inte kommit fram i denna typ av matcher. Det skall det bli ändring på inom kort. En lyckad resa till trevliga Stabekk i Oslo, som kommer bli en viktig del i resan som precis har börjat.
Caijsa & Kate - 2014


Webdesign av Websoluto.se