2014-06-05 - Laddar om efter "lett" match

Caijsa hade inga problem med att vinna 2:a omgången i Stabekk Open över Lettiskan Elza Tomase. Regn under hela torsdagen gjorde att matcherna spelades inomhus. Caijsa var först ut på morgonen och gick upp kl 06.30, och hann köra inbollning inomhus före match både med pappa och sin nya ryska kompis. Efter 6-0, 6-0 mot Lettiskan väntar just Ekaterina Sperina i kvartsfinalen. Kate som hon kallas spelar och rör sig som Caijsa, men har mer fart i sin vänsterfattade forehand. Detta gör att det inte kommer att fungera med att spela ut henne med bara hög fart. Svenska inomhus mästarinnan 2014 Ida Ferding försökte detta nyligen, men fick då ses sig besegrad med siffrorna 4-6, 4-6. Förhoppningsvis blir det utomhus imorgon och då gäller det att regelbundet dra ner på tempot och variera högt och lågt. Även om det skiljer 700 placeringar på rankingen mellan Caijsa och Kate tror Caijsa att det finns möjligheter att vinna vilket hon inte minst visat på träningarna. Efter dagens match trotsade Caijsa regnet och tog en promenad till centrala Oslo och kikade på det sönderbombande regeringshuset. Efter det blev det en stor biff med extra potatis på Jensens Bøfhus innan det slappades på hotellrummet. Torsdagen avslutas med en favoritpromenad till Akers Brygga och en go pastamiddag på restaurang Olivia.
Caijsa slappar på hotelletCaijsa vid regeringsbyggnaden i NorgeCaijsa - OsloCaijsa - OsloKate (RU)TennisstadionSEB Arena - StabekkSEB Arena - Stabekk


Webdesign av Websoluto.se