2014-06-03 - Äntligen seger mot Norska

På tisdag morgon besegrade Caijsa norskan Fanny Hajdu Andersson med 6-1, 6-2. Norskan blev överraskad av Caijsas varierande spel och hamnade snabbt i underläge med 0-4. De kommande 7 gamen blev jämnare när Caijsa glömde variationen och motståndaren kunde gå på bollen med flacka slag utan rörelse. Det blev dock 4-3 till Caijsa dessa gamen, och sedan blev det fyra raka fram till 6-2 i andra set. Uppladdningen kvällen före blev åter igen på Akers Brygga i gassande sol på en Italiensk restaurang med det fyndiga namnet Eataly. Restaurangen vann 2014 priset för den godaste pizzan i Norge. Caijsa valde dock pasta men fick smaka av Peter, och betyget blev nästan "lika gott" som pizzorna på Sannegårdens Pizzeria i Göteborg. Ikväll blir det ingen Akers Brygga då det inte finns några hotellrum kvar i hela Oslo. Efter många försök lyckades vi finna ett rum på en kursgård 25 km utanför Oslo mitt ute i skogen. På torsdag väntar en motståndare från Lettland med namnet Elza Tomase. Precis som före dagens match blir det inbollning på morgonen med ryskan Ekaterina Spirina.
Norge - CaijsaNorge - CaijsaNorge - CaijsaNorge - CaijsaNorge - CaijsaNorge - Caijsa


Webdesign av Websoluto.se