2014-06-02 - Tennis Europe i Stabekk

Caijsa åkte till Oslo i helgen för att spela i Stabekk Open flicksingel 14 år. Efter en lättare träning på söndagseftermiddagen med Helsingborgs Kamilla Suurkuusk blev det en trevlig middag med farsan på Akers Brygga. På måndag förmiddag blev det ett lite tuffare träningspass. På andra sidan nät stod 1:a seedade ryskan Ekaterina Sperina som också är en liten vältränad tjej född 2001. De båda träningspassen ger förhoppningar om att Caijsa är riktigt på gång, vilket behövs då en ny landslagsspelare från Norge väntar i första omgången. På tisdag möter Caijsa 14-åriga Fanny Hajdu Andersson från Holmenkollen Tennis. Fanny ingick i Norges spelartrupp som för ett par veckor sedan spelade Nordiska Mästerskapen för lag i Finland. Under dagen mellan de träningspassen besökte Caijsa Holmenkollen och tog hissen upp till backhoppningstornet. Ett litet mer dystrare besök gjordes någon timme före Holmenkollen, när vi tog bilen och åkte ett par mil för att på håll kika på ön Utøja. Det blev ett par tysta minuter när vi från fastlandet iakttog och mindes det förskräckliga som hände 22/7 2011. Allt var helt tyst och inga människor syntes varken på fastlandet eller på ön. Alla tankar gick till de som inte överlevde.
Caijsa - Stabekk - 2014 Caijsa i Stabekk - 2014 Holmenkollen - Caijsa - 2014 Holmenkollen Caijsa Holmenkollen - 2014 Utøja - 2014


Webdesign av Websoluto.se