2014-05-29 - Donerar till Dinos Tennis Camp

Dino Ilecic var tidigare fystränare för tennisjuniorerna i Ullevi TK, men håller fortfarande regelbunden kontakt med Ullevi och med Ebba och Caijsa. Dino startade 2013 tillsammans med Linda Skeppstedt en ideell organisation som hjälper barn att få chans att börja spela tennis i byn Vukovar som ligger i Östra Kroatien. Organisationen GROW Vukovar Tennis Camp har byggt tennisbanor i Dinos gamla hemby, och hjälpt ungdomar och barn att knyta nya kontakter genom tennislägret som är helt kostnadsfritt för deltagarna. Dino med medarbetare har arbetat hårt med att hitta sponsorer som gjort detta fantastiska läger möjligt. Inom kort är det dags för läger nummer två i Vukovar. I samband med detta läger har Ebba och Caijsa valt att skänka sina gamla tennisrackets och tennisbagar till tennislägret. Mer info om detta projekt hittar ni på http://vukovartenniscamp.org
Donerar till Dinos Tennis Camp GROW Vukovar Tennis Camp


Webdesign av Websoluto.se