2014-05-25 - Kval till Falköping Summer Cup

Ebba och Caijsa tillbringade helgen tillsammans med Tennis Göteborg i Falköping för att träna och samtidigt försöka kvala in till Falköping Summer Cup. En Tennis Europe tävling för tjejer och killar upp till 14 år. Ebba förlorade mot Jessica Mridha från SALK med
6-0, 6-2. Matchen var jämnare än siffrorna, och hade Ebba varit lite mer taktisk hade nog Ebba kunnat skaka Jessica i andra set. För Caijsa gick det resultatmässigt bättre än Ebba, och hon vann sin match mot klubbkompisen Olivia Alfredsson med 6-3, 6-1. Caijsa gjorde precis det hon behövde i den svårspelade vinden, vilket nu innebär att hon för andra året i rad är klar för huvudturneringen. Caijsa är den enda tjejen från Göteborg som är kvar i tävlingen. Lottningen till huvudtävlingen kommer på söndag kväll och Caijsa spelar sin första match på måndag.
Caijsa och Ebba i Falköping Tennis EuropeTennis


Webdesign av Websoluto.se