2014-05-24 - Caijsa tränar tennis på skoltid

Med start nästa läsår kommer Caijsa att kunna träna tennis på skoltid. Caijsa byter skola och kommer efter sommaren att börja på Prolympia Västra Göteborg. Skolan erbjuder en effektivare utlärningsprocess som frigör tid för eleven att kunna använda till sin egen specialidrott på skoltid. För Caijsas del innebär detta att hon kommer att kunna träna tennis på tisdag- och torsdags förmiddagar på Sportarenan. Upplägget är möjligt ekonomiskt tack vare att Tennis Göteborg, Prolympia och Sportarenan vill vara med och stötta Caijsa i sin tennissatsning. På Prolympia har man även möjlighet att läsa på distans, vilket innebär att Caijsa kan åka på turneringar och träningsläger när som helst. Starten på Prolympia innebär att lillasyster Ebba har möjlighet att börja på samma skola 2015 då skolan har syskonförtur. Upplägget innebär en jättemöjlighet för Caijsa och Ebba att fortsätta sin fantastiska tennisutveckling, och gör att de i framtiden även kommer att kunna konkurrera med övriga toppspelare från andra länder.
Prolympia - Västra Göteborg


Webdesign av Websoluto.se