Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2014-05-22 - Caijsa vann Kalle kvalet i Gbg

Caijsa har i veckan kvalat i SEB Next Generation Cup som tidigare hette Kalle Anka Cup. Huvudtävlingen spelas på Drivan i Båstad mellan 23-27 juni och det är 16 spelare i varje åldersklass som gör upp om Sveriges anrikaste titel bland juniorerna. Caijsa vann tävlingen i Båstad första gången hon ställde upp som 11-åring. Nu är det klassen 13 år som gäller. Caijsa tillsammans med klubbkompisen Vanessa Widell-Ersöz representerar Göteborg i klassen flickor 13 år. Caijsa slog ut 4 klubbkompisar på vägen till kvalvinsten och tappade endast totalt 5 games.
Yngre finalisterna - SEB Next Generation Cup - 2014 Caijsa vinnare - SEB Next Generation Cup Regionalt - 2014


Webdesign av Websoluto.se