2014-05-10 - Fjantarna é hemma

Kl 13.10 på lördagen landade Enter Air och släppte av Ullevi TK på Landvetter. Det innebär att våra små fjantar Ebba och Caijsa åter är hemma igen efter 8 dagars träningsläger på Ön Losinj i Kroatien. Brunbrända, glada och fulladdade med energi inför utomhussäsongen i Sverige berättar tjejerna att träningslägret varit toppen. Första gången någonsin som de säger att de vill åka tillbaka till samma ställe igen. Sista dagen på lägret var det hemlig aktivitet på schemat. Aktiviteten innebar att gruppen delades in i 4 st lag, som sedan skulle tävla "Fångarna på Losinj". Lagen tävlade mot varandra i 10 grenar och den som samlade flest poäng stod som vinnare. Grenarna var löpning 2.5 km, trixa med boll på ramen av racket, prickkast med boll, beachvolleyboll, bära en kompis, snabbhet på stranden, stå i 90 grader, armhävningar, baskettävling samt simning i havet. Vinnande lag blev Caijsa, Vanessa, Katarina och Jakob. Strax bakom som tvåa kom Ebba, Andreas, Evelina och Melicka. Nu väntar träning på Ullevi TK nästa vecka innan SEB Next Generation Cup kvalet börjar nästa helg.
Evelina, Ebba, Vanessa och Caijsa - Losinj - 2014 Caijsa & Vanessa - Fångarna på Losinj Flygresa hem - Enter Air Poland Landvetter - Hemkost


Webdesign av Websoluto.se