2014-05-08 - Sargade tjejer på upploppet

Träningslägret i Kroatien är på upploppet och då kommer rapporter om en magsjuk Ebba och skadad Caijsa. På onsdagen drabbades Ebba av magsjuka och låg utslagen på hotellrummet stora delar av dagen. Antagligen berodde det på att Ebba svalt för mycket poolvatten, vilket inte är ovanligt om man tävlar om vem som kan prata mest under vattnet. Caijsa hade en låsning i foten som blev ännu värre när en av tränarna försökte dra den till rätt läge. Caijsa har mycket ont och det lutar åt ett läkarbesök redan på måndag i Sverige. Ebba är idag torsdag på fötterna igen, och det visade hon inte minst när hon sprang 3 km på tid. Ebba hade häng på de allra bästa killarna och var ohotad tjej nu när Caijsa var skadad. Nu är det endast en dag kvar på lägret innan Ullevi TK lämnar Losinj i gryningen på lördag. Det märks att tjejerna längtar hem även om de fortfarande har mycket roligt.
Fysträning - Losinj Bad i poolen - Losinj Ebba - 3km på tid - Losinj


Webdesign av Websoluto.se