2014-05-06 - Halvtid i Kroatien

När solen går upp imorgon onsdag och lyser på Losinjs turkosblåa vatten, har halva tiden gått av Ullevi TKs träningsläger i soliga och varma Kroatien. Stämningen är på topp bland spelare och tränare som ännu inte har visat några tecken på hemlängtan. På tisdagen var det endast ett tennispass men ett desto tuffare fyspass istället på eftermiddagen. Intervallträning uppför berg och trappor varvades med uthållighetsträning längs den långa strandpromenaden. Efter detta kändes det extra skönt med ett svalkande dopp i det klara havsvattnet. Ikväll väntar gemensamt häng framför TVn, då Sanna Nielsen går ut som bidrag nr 4 i första semifinalen i Eurovision. SMS från Caijsa och Ebba skvallrar om bus med killarna som plötsligt inte hade ström på rummet, en Damien som fick jaga bort en skallerorm från tennisbanan och spelare som glömt att ta med fickpengar. Även om inte tjejerna längtar hem ännu, så är det ganska tomt här hemma.
Maria, Evelina, Ebba och Caijsa Tennisträning - Losinj Viktoria, Evelina, Maria, Caijsa, Vanessa och Ebba


Webdesign av Websoluto.se